Glasmontör till larssons glas

Är du Larssons Glas nästa glasmontör?

Har du ett stort intresse för montörarbete och vill tillhöra en arbetsgrupp med stark lagkänsla? Då är du vår nästa förstärkning till Larssons Glas i Luleå.

information om tjänsten

Som glasmontör kommer du att utgå från verkstaden på Spantgatan 5 i Luleå. Vi arbetar vardagar 7-16. Arbetsområdet är Luleå med omnejd.

arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer till största del bestå av montering av aluminium och glasprodukter. Exempel på detta kan vara:

  • Montering av glasdörrar och glasräcken.
  • Montering och tillverkning av inglasningar och uterum.
  • Montering av bastu- och duschväggar i glas.
  • Montering av entréer på fastigheter.
  • Montering av skjutdörrar och garderober.

vi söker dig som

Har utbildning och/eller erfarenhet och intresse för montering och snickeri. Tidigare erfarenhet av glas är meriterande men inte ett krav.
Du som person måste vara serviceinriktad då du dagligen kommer att träffa våra kunder. Ditt arbetssätt karakteriseras av noggrannhet och struktur så att du efter dig lämnar du ett spår av kvalitet och nöjda kunder. Och sist men inte minst, måste du vara målinriktad och effektiv i ditt arbete.

Ansök nu

Eventuella frågor? Kontakta Janne Larsson 070-65 24 469 eller janne@larssonsglas.se

Om Larssons Glas

Från våra verkstäder i Luleå och Övertorneå hjälper vi kunder i hela Norrbotten med det mesta som berör glas i både offentlig och privat miljö. Vi är idag 10 anställda och blir gärna fler.